Τα νέα μας

 

Για την Μυτιληναίος ΑΕ οι δημιουργικές πρωτοβουλίες δεν σταματούν ποτέ γι’ αυτό:

 

 • Τον Οκτώβριο το 2009 λάνσαρε το www.photofunpark.gr ένα συναρ­παστικό ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο οι χρήστες δημιουργούν μό­νοι τους online με τις ψηφιακές τους φωτογραφίες, προσωποποιημένα προϊόντα όπως φωτογραφικά άλμπουμ, πόστερ κολάζ, σημειωματάρια και ημερολόγια.
 • Tον Σεπτέμβριο του 2010, η Μυτιληναίος ΑΕ απέκτησε και το δικό της «σπίτι», ένα τριώροφο, ιδιόκτητο κτήριο στον Πειραιά.
 • Tαυτόχρονα, η εταιρία μας προχώρησε σε καίρια επένδυση αναβάθμισης εξοπλισμού με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που συνιστούν πλέον μία ολοκληρωμένη μονάδα ψηφιακής εκτυπωτικής παραγωγής.
 • Τα Χριστούγεννα του 2014 η εταιρεία μας λάνσαρε μέσα από το www.photofunpark.gr νέα πρωτότυπα προσωποποιημένα photo gifts, μεταξύ των οποίων και θήκες κινητών με τρισδιάστατη εκτύπωση.
 • Τον Δεκέμβριο του 2015 η εταιρεία μας προχώρησε σε ανάπτυξη του τμήματος πωλήσεων, αυξάνοντας τον αριθμό των εργαζόμενων, και πα­ράλληλα εκπαιδεύοντας τους σε μηνιαία βάση.
 • Τον Μάρτιο του 2017 η εταιρία μας προχώρησε σε αναβαθμίσεις συστη­μάτων, προγραμμάτων και μηχανημάτων του ατελιέ.
 • Το 2019 η εταιρία μας κατέκτησε το Bronze Βραβείο στα Packaging and Innovation Awards για την συσκευασία παρουσίασης των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Logic της JTI.
 • Το 2020 εταιρεία μας κατέκτησε 3 κορυφαία βραβεία στα Printing Awards 2020. Δύο Χρύσα και ένα Αργυρό στις κατηγορίες Επιχειρηματική Αρι­στεία και στην Εκτύπωση Εντύπων Offset, Καλύτερος Κατάλογος.

 

Η Μυτιληναίος Εκτυπώσεις Α.Ε κατέκτησε 3 κορυφαία βραβεία στα Printing Awards 2020

 

Χρυσό Βραβείο στην Επιχειρηματική Αριστεία, μετά από 90 χρόνια λειτουργίας κατάφερε να αποσπάσει η οικογένεια της Μυτιληναίος Εκτυπώσεις Α.Ε, στα πλαίσια των Printing Awards 2020, που πραγματοποιήθηκαν στο Gazarte Athens Cultural Club την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την HELGRAMED και με την αιγίδα της INTERGRAF με φορείς υποστήριξης τους ΣΥΒΙΠΙΣ, ΣΕΜΕΕ, ΕΛΣΕΤ και FESPA HELLAS.

 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας, παρουσίασε, μεταξύ άλλων τα έντυπα:

 

 • Leisure Brochure & Wedding Brochure του Elite Resort των Capsis Hotels στην Κρήτη,
 • Έντυπο Καταναλωτή Συσκευών καφέ της Philips Hellas,
 • Έντυπο Συλλογής Κοσμημάτων του οίκου ilias LALAoUNIS,
 • Έντυπο Εταιρικής Παρουσίασης Εταιρείας Volterra, μέλος της J&P AVAX

 

Και απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην Επιχειρηματική Αριστεία έργων γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και τυπογραφίας στην κατηγορία Brochure Printer of the Year, Καλύτερη Εκτύπωση Μπροσούρας της Χρονιάς για τα παραπάνω έντυπα!!

 

Χρυσό απέσπασε και στην Κατηγορία Εκτύπωση Εντύπων Offset, Καλύτερος Κατάλογος, παρουσιάζοντας το Leisure Brochure του Elite Resort των Capsis Hotels στην Κρήτη!

 

Και τέλος, Αργυρό απέσπασε στην ίδια κατηγορία παρουσιάζοντάς το Έντυπο Καταναλωτή Συσκευών καφέ της Philips Hellas!!

 

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Πρόεδρος της εταιρείας μας Ευάγγελος Μυτιληναίος, μαζί με την ομάδα πωλήσεων. Το Αργυρό παρέλαβε ο κος Αντώνης Μελέτης, Brand Manager Garment Care, Coffee & Floorcare της Philips Hellas, τον οποίο και θερμά ευχαριστούμε.

_DSC9425
_DSC9683
_DSC9689-copy
_DSC9694JPG
IMG_0056JPG
IMG_0073
LALAOUNIS
OUT-OF-BLUE-1
OUT-OF-BLUE-2
PHILIPS
Printing-Awards-_GOLD
Printing-Awards-_SILVER

 

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μετά από μια απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης, με πολλές και υψηλού επιπέδου συμμετοχές, η υποψηφιότητα μας στα Packaging Innovation Awards 2019, έχει βραβευθεί.

 

Πιο συγκεκριμένα έχουμε κερδίσει το Bronze Βραβείο στην παρακάτω κατηγορία:

Πυλώνας Κατηγορία Τίτλος υποψηφιότητας Βραβείο
Ενότητα Α Α10. Tobacco & Vape New JTI’s Logic Compact Presentation Box BRONZE

Η αξιολόγηση σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω ενός online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία προέκυψαν από τον μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την άψογη συνεργασία την JTI για την υποψηφιότητα με το δικό της brand στα Packaging Innovation Awards 2019, τα οποία διοργανώθηκαν από την Boussias Communications με στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση της καινοτομίας στον σχεδιασμό της συσκευασίας και τις σχετικές διαδικασίες που προσδίδουν αξία σε ολόκληρη την αλυσίδα της συσκευασίας ενός προϊόντος και την αειφορία.

_DSC2951JPG
_DSC3044JPG
64762256_877564885942486_3270889269765341184_n
64783275_10156474544813036_8083679873333198848_n
JTI_2019_Compact_PREVIEW_PresentationBox
Packaging-Innovation-Awards_BRONZE
Date
Category
Illustration