Ολοκληρωμένη Μονάδα Παραγωγής Εκτυπώσεων

Για εμάς στη Μυτιληναίος ΑΕ η αυτονομία είναι σημαντικό κεφάλαιο της δουλειάς μας. Έτσι φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που δεν παραλείπουμε να ανανεώνουμε συχνά προκειμένου να μπορούμε να ικανοποιούμε ακόμα και τις πιο εξεζητημένες παραγγελίες, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα ή στον χρόνο εκτέλεσης.

Στην εταιρία Μυτιληναίος ΑΕ εκτός από την υψηλή τεχνολογία, επενδύουμε και στον άνθρωπο. Ο άνθρωπος σε εμάς είναι το πρόσωπο και η καρδιά της επιχείρησης, δηλαδή η ειλικρινής σχέση μας με τον πελάτη και το μεράκι της προσπάθειας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Τμήμα Πωλήσεων – Marketing

Υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι πάντα εκεί για εσάς. Ότι και αν χρειαστείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, το τμήμα αυτό θα βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας.

 

Τμήμα Κοστολόγησης

Το τμήμα αυτό διαφοροποιείται σε σχέση με άλλες εταιρίες. Δεν πιστεύουμε στην κατηγοριοποίηση της δημιουργίας, γι’ αυτό και δεν λειτουργούμε έτσι. Με βάση τις προκαθορισμένες βέβαια προδιαγραφές και πάντα σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους πωλήσεων, κοστολογούμε μεμονωμένα κάθε εργασία και αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Ζητήστε την προσφορά σας στο: sales@mytilinaios.com

 

Δημιουργικό Τμήμα

Aν θέλετε η δουλειά σας να ξεχωρίζει,υπάρχει ο ειδικός,το Δημιουργικό τμήμα της Μυτιληναίος ΑΕ. Η εμπειρία,η φαντασία και η πρωτοτυπία συνδυάζονται για να σας προσφέρουμε αυτό το κάτι παραπάνω που θα μας κάνει υπερήφανους για το δικό σας προϊόν. Επιπλέον, το δημιουργικό μας έχει στη διάθεσή σας τμήμα ηλεκτρονικού μοντάζ και CTP για ακόμη πιο εξεζητημένες εργασίες.

 

Τμήμα Παραγωγής και Βιβλιοδεσίας

Το τμήμα αυτό πρωταγωνιστεί στην εταιρία μας. Εκεί «γίνονται» όλα! Παραγωγή και εκτυπώσεις. Στο τμήμα αυτό όλες οι ιδέες σας αποκτούν μορφή. Για να είμαστε συνεπείς απέναντι σε εσάς και τις επιθυμίες εξασφαλίζουμε πλήρη μηχανολογική αυτονομία με ιδιόκτητες μηχανές εκτύπωσης offset, βιβλιοδετικές κ.τ.λ. ενώ παράλληλα φροντίζουμε για τη συνεχή ανανέωση και αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού μας, ώστε να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να σας προσφέρουμε ένα τελικό προϊόν άριστης ποιότητας, που επισφραγίζεται και από την Διεθνή Πιστοποίηση Ποιότητας ISO 9001.

 

Τμήμα Ψηφιακής Εκτύπωσης

Αυτό το τμήμα της Μυτιληναίος ΑΕ διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με απαράμιλλη ποιότητα που ξεχωρίζει, η digital εκτύπωση δεν υπερέχει μόνο στην ποιότητα, αλλά και στην ποσότητα. Καμία δουλειά δεν είναι αρκετά μεγάλη για τα υπερσύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής εκτύπωσης που διαθέτουμε. Απλά προκαλέστε μας και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.

Date
Category
Typography