Ποιότητα Εξυπηρέτησης

 

Για τη Μυτιληναίος ΑΕ ο ΠΕΛΑΤΗΣ είναι το παν. Εσείς! Γι’ αυτό σας υποδεχόμαστε στη μεγάλη οικογένεια της εταιρίας μας, πέρα από συμβάσεις και τυπικότητες.

 

Προσωπική Επαφή

 

Το τμήμα πωλήσεών μας, αναλαμβάνει τον ρόλο του συμβούλου σε υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες τους οποίους ενημερώνει για τις λύσεις που μπορούν να καλύψουν τα ζητούμενα κάθε εταιρίας.

 

After Sales Support

 

Η συνεργασία μας δεν σταματάει στην πώληση. To τμήμα Marketing και πωλήσεων φροντίζει να διατηρεί επαφή μαζί σας και να χρησιμοποιεί τις γνώσεις που αποκομίζει από τη διάδραση αυτή, εποικοδομητικά. Με τη βοήθεια ερωτηματολογίων ικανοποίησης μπορούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και επωφελούμαστε από τα δικά σας σχόλια, χτίζοντας μία ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης.

 

Πιστοποίηση Ποιότητας ISO 9001

 

 

Ο επαγγελματισμός και η ποιότητα της Μυτιληναίος ΑΕ έχει επισφραγιστεί από την Διεθνή Πιστοποίηση Ποιότητας ISO 9001 παγιώνοντας την στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου των Γραφικών Τεχνών. Η ένταξη του ISO 9001 στην καθημερινή λειτουργία της Μυτιληναίος ΑΕ βελτιώνει συνεχώς τις παραγωγικές τις διαδικασίες, με αποτέλεσμα να πετυχαίνει να διασφαλίζει σταθερή ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Διακρίσεις

 

  • Βραβείο Συσκευασίας 2019

 

Το 2019 η εταιρία μας έλαβε μέρος στα Packaging and Innovation Awards που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και κατέκτησε το Bronze Βραβείο για την συσκευασία παρουσίασης των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Logic του πελάτη μα, εταιρείας JTI.

 

  • 3 κορυφαία βραβεία στα Printing Awards 2020

 

Χρυσό Βραβείο στην Επιχειρηματική Αριστεία, μετά από 90 χρόνια λει­τουργίας κατάφερε να αποσπάσει η οικογένεια της Μυτιληναίος Εκτυπώ­σεις Α.Ε, στα πλαίσια των Printing Awards 2020, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα το 2020. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την HELGRAMED και με την αιγίδα της INTERGRAF με φορείς υποστήριξης τους ΣΥΒΙΠΙΣ, ΣΕΜΕΕ, ΕΛΣΕΤ και FESPA HELLAS.

 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας, παρουσίασε, μεταξύ άλλων τα έντυπα:

 

  • Leisure Brochure & Wedding Brochure του Elite Resort των Capsis Hotels στην Κρήτη,
  • Έντυπο Καταναλωτή Συσκευών καφέ της Philips Hellas,
  • Έντυπο Συλλογής Κοσμημάτων του οίκου ilias LALAoUNIS,
  • Έντυπο Εταιρικής Παρουσίασης Εταιρείας Volterra, μέλος της J&P AVAX

 

Και απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην Επιχειρηματική Αριστεία έργων γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και τυπογραφίας στην κατηγορία Brochure Printer of the Year, Καλύτερη Εκτύπωση Μπροσούρας της Χρονιάς για τα παραπάνω έντυπα!!

 

Χρυσό απέσπασε και στην Κατηγορία Εκτύπωση Εντύπων Offset, Κα­λύτερος Κατάλογος, παρουσιάζοντας το Leisure Brochure του Elite Resort των Capsis Hotels στην Κρήτη!

 

Και τέλος, Αργυρό απέσπασε στην ίδια κατηγορία παρουσιάζοντάς το Έντυπο Καταναλωτή Συσκευών καφέ της Philips Hellas!!

_DSC9425
_DSC9694JPG
IMG_0056JPG
Printing-Awards-_GOLD
Printing-Awards-_SILVER
_DSC2951JPG
64762256_877564885942486_3270889269765341184_n
JTI_2019_Compact_PREVIEW_PresentationBox
Packaging-Innovation-Awards_BRONZE
LALAOUNIS
OUT-OF-BLUE-1
OUT-OF-BLUE-2
PHILIPS
VOLTERRA
Date
Category
Our work